хижаРилски Езераwww.rilskiezera.bg

назад

Новини

Детски ски кът за начинаещи заработи при лифта

[20/01/10]
Детски ски кът за начинаещи заработи при лифта Детски ски кът за начинаещи заработи при лифта Детски ски кът за начинаещи заработи при лифта Детски ски кът за начинаещи заработи при лифта Снимки: 5

При долната станция на лифта вече работи детски ски кът, подходящ за по-начинаещи скиори, както деца и юноши, така и в по-напреднала възраст. Детската пистa с лек наклон е оборудвана с 80-метров влек тип "пътека". Осигурени са също така шейнички, вратички за слалом, омекотени предмети за забавление в снега и др.

Детският ски кът е обособен с предпазна мрежа и е разположен на поляната над пътя, непосредствено до долния край на лифта, паркинга и наскоро откритото заведение. Съоръжението е напълно безплатно за всички гости на хижа Рилски езера, клиенти на лифта и чадър-бара при долната станция.

Съседствтото със заведението предоставя приятни възможности за родителите да са на завет и на топло, с приятно питие в ръка, докато децата им се забавляват в снега, както и да хапнат заедно прясно приготвен сандвич по време на почивките. За идеалните условия за ски на детския ски кът помага и оръдие за изкуствен сняг, което осигурява необходимата покривка в безснежни дни.

назад